Ανακλήθηκαν τα δελτία στον Ηρακλή

Οι Ορφανίδης, Στεργίδης και Βιτλής δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκαν.

Δεν μπορούσαν να αγωνιστούν απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό τρία από τα αποκτήματα του Ηρακλή και τελικά άδικα ταξίδεψαν στην Κρήτη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/1) για την 11η αγωνιστική. Αιτία της αναστάτωσης αυτής για τον «γηραιό» ήταν πάλι η αμαρτωλή εποχή που η ομάδα όταν ήταν στα χέρια του Σπύρου Παπαθασάκη.

Οι ενέργειες από τη διοίκηση έγιναν κανονικά όπως έπρεπε μέχρι και την Παρασκευή (4/1), με αποτέλεσμα να προχωρήσει η ΕΠΟ στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, να πληρωθούν τα παράβολα και όλα όσα έπρεπε να γίνουν και για να τα πάρουν στα χέρια τους. Μετά, όμως, από την εσωτερική λειτουργία της ΕΠΟ αποδείχθηκε πως υπάρχει εκκρεμότητα με την ασφαλιστική ενημερότητα της ομάδας, τυπικό θέμα που χρειάζεται διευθέτηση από την ΠΑΕ, ώστε να φτάσουν τα απαραίτητα έγγραφα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφορούν τα χρέη της εποχής Παπαθανασάκη.

Μετά από αυτό υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων της ΕΠΟ με τη διοίκηση του Ηρακλή και τους ξεκαθάρισαν πως έγινε ανάκληση δελτίων και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αγωνιστούν, επειδή αυτά δεν είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι τυπικό θέμα το οποίο μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί και θα μπορούν να αγωνιστούν, ενώ δεν θα υπάρξει πρόβλημα και με τους άλλους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, ή όσους θα συμφωνήσουν στη συνέχεια.

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις