Ήττα με 6-3 του Ο.Υ.Κ.Β. από τον Ν.Ο. Λάρισας

Την ήττα με 3-6 από τον ΝΟ Λάρισας γνώρισε ο Ο.Υ.Κ. Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος», με τους Βολιώτες να είναι άστοχοι στην επίθεση και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σημαντική νίκη.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2, ο Ο.Υ.Κ.Β. είχε κακή απόδοση στο τρίτο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία τέρματα, χωρίς να σημειώσει γκολ. Ο Ν.Ο. Λάρισας πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διατήρησε στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού, φτάνοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 0-3, 1-1.
Ο.Υ.Κ.Β. (Ντόνας): Βόντζος, Παπαβασιλείου 1, Μάρκου, Λέτσιος, Κολημήτρας, Χρ. Μαρινάγης 1, Ζακυνθινός, Βλιώρας, Γ. Στεργίου, Χαμίτης 1, Γ. Μαρινάγης, Ανδρής, Ιωακείμ, Κουφιδάκης, Μακρής.
Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Καμενίτσας, Μεταξιώτης 2, Δ. Στεργίου, Δανιήλ, Θεοδωρόπουλος 2, Ζαφειρίου, Κόρακας, Ευσταθίου, Πατούνας 2, Μαρτζούχος, Πάκος, Αλεξανδρής, Γλούμης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις