Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά από δύο χρόνια

Ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας θα έχουν οι ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όταν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Κι αυτό, καθώς λόγω της κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί για σήμερα Κυριακή 6/1 η 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου, ενώ προηγήθηκε και η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την αγωνιστική περίοδο 2016-17, όταν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διεκόπη για τα Χριστούγεννα στις 17 Δεκεμβρίου 2016 και άρχισε ξανά στις 22 Ιανουαρίου 2018 (πάνω από ένα μήνα). Και τότε κακοκαιρία είχε πλήξει τη χώρα μας, με αποτέλεσμα να πάει δύο εβδομάδες πίσω το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε κλείσει τη χρονιά με νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπως και φέτος, με τη διαφορά ότι είχε κερδίσει δύσκολα εκείνο το ματς με 0-1 με πέναλτι του Οικονόμου στο 88’. Η χρονιά εκείνη είχε αρχίσει με νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Ρήγα Φεραίου με 2-1 στο Πανθεσσαλικό. Το πρώτο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» το 2019 θα είναι επίσης με μια ομάδα από τη Μαγνησία και αυτή είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις