Παπαματθαιάκης: Δεν έγινε η παραμικρή ενέργεια για να γίνει το παιχνίδι

Δυσαρέσκεια του προπονητή του Καραϊσκάκη Άρτας, Μανώλη Παπαματθαιάκη για την αδράνεια της Δόξας Δράμας.

Η Δόξα Δράμας, σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, δεν προχώρησε στην παραμικρή ενέργεια για να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής (06/01). Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ σχετικά με την ταλαιπωρία της ομάδας του και ευχήθηκε να διεξαχθεί έστω η αναμέτρηση τη Δευτέρα (07/01). Άφησε, έτσι, υπόνοιες ότι οι Μαυραετοί βολεύτηκαν με την αναβολή, γιατί δεν είχαν στη διάθεσή τους αποκτήματα. Όπως είπε:

«Υφίστανται ταλαιπωρία οι ομάδες. Από χθες ήταν δεδομένο ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι. Το ζητούμενο για μένα είναι ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια από τη γηπεδούχο ομάδα να καθαριστεί το γήπεδο και να παίξουμε τη Δευτέρα. Ο κανονισμός είναι σαφής, πρέπει να μείνουμε εδώ άλλη μία ημέρα. Η μετακίνηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αν το παιχνίδι οριστεί σε άλλη ημερομηνία το πρόγραμμα θα είναι βεβαρημένο.

Είναι ένα πολύ μεγάλο δρομολόγιο. Να γίνει έστω μία προσπάθεια και ας μη γίνει αύριο το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια από εδώ για να διεξαχθεί το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που εμάς μας στενοχωρεί. Είμαστε η ομάδα που ταλαιπωρείται περισσότερο από όλους».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις