Ηρακλής: «Κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια για την ενημερότητα»

Η ΠΑΕ Ηρακλής πήρε θέση για την ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών και για την ασφαλιστική ενημερότητα, τονίζοντας γίνονται προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως το παλαιό χρέος των 650.000 € προς το Ι.Κ.Α. της διοικήσεως Παπαθανασάκη συνεχίζει και ταλαιπωρεί τον σύλλογό μας.

Ενώ υπάρχει διακανονισμός, πιστοποίηση και διαβεβαίωση του διαχειριστή ιδιωτικού χρέους, του αρμόδιου Υπουργείου Οικονομικών, ο διευθυντής του καταστήματος Ι.Κ.Α. Κατερίνης αρνείται να εκδώσει Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας για την νέα ΠΑΕ επικαλούμενος και μόνο το παλαιό χρέος της ΠΑΕ κατά την τελευταία τετραετία.

Πιέζουμε προς κάθε κατεύθυνση σε συνεργασία και συνεννόηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού, τον διαχειριστή ιδιωτικού χρέους, τον διοικητή Ι.Κ.Α. Ελλάδος όπως ξεπεραστεί το ανέλπιστο αυτό εμπόδιο και εντός των προσεχών ημερών να έχουμε την έκδοση των νέων δελτίων συμμετοχής των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας μας».