Διώξεις για «δυσμενείς δηλώσεις» κατά Κούγια και Παπαϊωάννου

Για τον ιδιοκτήτη της Λαμίας είναι η πρώτη φορά που του ασκείται δίωξη, αναφορικά με δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα και σύμφωνα με όσα ορίζει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, κινδυνεύει με πρόστιμο από 20.000 ως 40.000 ευρώ και ως 50.000 ευρώ για επιβαρυντικές περιπτώσεις (διώκεται με βάση τα άρθρα 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα).

Σε πιο δύσκολη θέση ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, καθώς είναι υπότροπος και κινδυνεύει από πρόστιμο ακόμη και μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ, μέχρι απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 3-6 μήνες και “απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών (3) μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι (6) μηνών”, όπως αναφέρουν τα άρθρα 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1., βάσει των οποίων διώκεται.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: 

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α.ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις