Δεν προβληματίζει τον Ολυμπιακό Β. η αγωνιστική απραξία

Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας δεν έγιναν, ως γνωστόν, τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με το πρωτάθλημα, καιρού επιτρέποντος, να συνεχίζεται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, αν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής (στην προκειμένη περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος») ή θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου (ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης). Αν ισχύσει το δεύτερο, τότε θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική για τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, ενώ αύριο η ΕΠΟ θα ορίσει επίσημα τα παιχνίδια και τους διαιτητές.

Στον Ολυμπιακό δεν θεωρούν πως η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών έχει βγάλει εκτός ρυθμού την ομάδα (οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν και ένα ματς Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Ρήγα Φεραίο στις 22 Δεκεμβρίου). Παρότι η κακοκαιρία δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας, τη στιγμή που στο Πανθεσσαλικό λόγω του χιονιού δεν μπορούσαν να διεξαχθούν προπονήσεις, οι παίκτες του Ολυμπιακού με εξαίρεση την Κυριακή που είχαν ρεπό, γυμνάστηκαν κανονικά όλο το προηγούμενο διάστημα. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο «Βασδέκειο», το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μετείχαν κανονικά στην προπόνηση, πλην του τραυματία Σάκη Σάββα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις