Κάλεσμα για το παιχνίδι Νίκη-Ανατόλια

Η κακοκαιρία οδήγησε την ΕΟΚ να μεταθέσει τη 12η αγωνιστική της Β’ Εθνικής μπάσκετ από ανήμερα τα Φώτα για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας η Νίκη θα υποδεχθεί το Ανατόλια και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες και να βοηθήσουν τους παίκτες του Λάμπρου Πρέκα να φτάσουν στην επιτυχία.

Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα κάτωθι: «Κόντρα  στην ομάδα του πρωτοπόρου Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια, θα αγωνιστεί για τον πρώτο αγώνα του 2019, η Νίκη Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το κλειστό για να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να επιστρέψει στις νίκες.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Όλοι στο παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν. Οι αθλητές της Ακαδημίας μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις