“Έκλεισε” Βοσνιάδη και Λεμονή η Δόξα Δράμας

Σε ακόμα δυο μεταγραφές προχωρά η Δόξα Δράμας, μετά τους Αυγενικού-Δούμτσο και την ενεργοποίηση του Κασασόλα. Οι “Μαυραετοί” συμφώνησαν προφορικά και ντύνουν στα ασπρόμαυρα μέσα στο επόμενο διήμερο τους Καλούδη Λεμονή (φωτό) και Βασίλη Βοσνιάδη.

Ο πρώτος είναι πολυσύνθετος μέσος (“εξάρι”, “οκτάρι”, δεξί μπακ, ενίοτε και “δεκάρι”), που έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Τέλσταρ (Β´ Εθνική), ενώ ο 23χρονος έχει θητεία σε Άρη, ΑΠΕ Λαγκαδά και ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Όσο για τον Βοσνιάδη (γιος του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αλέκου και μικρότερος αδερφός του γκολκίπερ του Ηρακλή, Παναγιώτη) είναι 22χρονος αριστερός μπακ, που έρχεται από την Καβάλα, μετά τη φυγή του Βιτλή για τον Ηρακλή. Ο Βοσνιάδης θα “ντουμπλάρει” στη θέση τον Πεταυράκη, ενώ πριν τους “Αργοναύτες” αγωνίστηκε σε Πιερικό, Μακεδονικό, Καρδία, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Θερμαϊκό Θέρμης και Αχιλλέα Τριανδρίας.

Παράλληλα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα δοκιμάσει ένα νεαρό τερματοφύλακα και αν ικανοποιήσει θα κλείσει την τριάδα με Μένκα και Ηλιάδη, περιμένοντας την τυπική αποδέσμευση του Πίτκα (συζητά ήδη με ομάδες).

Τέλος, από την Κ19 του Χρήστου Αθανασιάδη αναμένεται να προωθηθούν οι Παρασκευάς και Παπαγεωργίου (ο πρώτος είναι ήδη στους “μεγάλους”).

ΠΗΓΗ: arenafm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις