Μέχρι τέλος εβδομάδας ανακοινώνονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι διοικούντες. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» έχουν καταστρώσει το πλάνο τους, όσον αφορά τα μεταγραφικά και έχουν εντοπίσει τους παίκτες που θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Με την προοπτική όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά και της επόμενης, που όλοι πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Φούτμπολ Λιγκ.

Θυμίζουμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα και ανασταλτικού μέσου, ο οποίος θα χαρακτηρίζεται για τη δύναμη του και θα έχει την εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Περικλής Αμανατίδης έχει ζητήσει αμυντικό χαφ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και με βάση τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει η ομάδα στο δεύτερο γύρο.

Επίσης, πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας ακόμη μέσος ή ακραίος μεσοεπιθετικός και προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται κινήσεις, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ολοκληρωθούν άμεσα οι μεταγραφικές κινήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί όλοι οι παίκτες. Κι αυτό, καθώς οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα θα πρέπει να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα και στο νέο τους περιβάλλον, τη στιγμή που υπάρχουν μπροστά 13 παιχνίδια και το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (μέσα Απριλίου) είναι μικρό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις