Η Γουλβς “πέταξε” έξω από το κύπελλο Αγγλίας την Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε πολλούς αναπληρωματικούς και η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-1 από την Γουλβς κι έτσι αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας. Έτσι οι “κόκκινοι” θα έχουν μια διοργάνωση λιγότερη για να ασχοληθούν μετά την νέα ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετάς από εκείνη από την Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη οι “λύκοι” απέκλεισαν ξανά την Λίβερπουλ όπως και πριν από δύο χρόνια και πήραν την… ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα που γνώρισαν από αυτή στο πρωτάθλημα. Παράλληλα της δίνουν πλέον την δυνατότητα να αφοσιωθεί στην μάχη του τίτλου της Premier League.

Η Λίβερπουλ έχασε μόλις στο 6′ λεπτό τον Λόβρεν με τραυματισμό και με δεδομένο ότι είχε ήδη αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα, είδε την Γουλβς να είναι πιο κινητική. Στο 38′ η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε πίσω στο σκορ  όταν ο Μίλνερ έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο και ο Ραούλ Χιμένες πήρε όλα τα μέτρα και με δυνατό δεξί σουτ “νίκησε” τον Μινιολέ για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ και απάντηση από τους “κόκκινους” καθώς στο 51′ με δυνατό αριστερό σουτ ο Οριγκί ισοφάρισε για την Λίβερπουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπεν Νέβες με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε ξανά προβάδισμα στο σκορ στην Γουλβς. Στο 69′ ο Σακίρι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70′ ο Κλοπ έκανε διπλή αλλαγή με Σαλάχ και Φιρμίνο, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει και η Γουλβς πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Γουλβς: Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Ελντερ Κόστα).
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Λόβρεν (6′ Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Σακίρι, Οριγκί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις