Να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα θέλει η Νίκη

Με το δεξί θέλει να μπει στο νέο έτος η Νίκη Βόλου κερδίζοντας τον Θησέα στην Αγριά, την προσεχή Κυριακή (13/01), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου και μετά την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται κανονικά, παρά τα γηπεδικά προβλήματα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς θα είναι πανέτοιμο για να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αγωνιστική που αναβλήθηκε θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου, οπότε η Νίκη στο διάστημα 21-27/01 θα δώσει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Στυλίδα, Πιερικό και ΑΟ Σελλάνων. Εφόσον οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων οι κυανόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το απόλυτο και να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε απώλεια του αντιπάλου τους στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τσεκάρει Τσουλχάι ο Ντόστανιτς

Στην χθεσινή προπόνηση, στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, έλαβε μέρος κι ένας γνώριμος για τη Νίκη από το καλοκαίρι. Ο Εράλ Τσουλχάι πήρε μέρος στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού που θέλησε να ελέγξει την κατάστασή του  πριν δώσει το τελικό «οκ» για την απόκτησή του.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός είχε δοκιμαστεί από τους κυανόλευκους, κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Φάντζιο Μπούις τότε να ανάβει το “πράσινο φως” για την απόκτησή του, με το “deal”, όμως, να κολλά στην άρνηση των ιθυνόντων της προηγούμενης ομάδας του, της Βέροιας, να του δώσει την ελευθέρας. Ο Τσουλχάι έμεινε για έξι μήνες στην ομάδα του Νομού Ημαθίας, επέμεινε να μείνει ελεύθερος, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πράγμα το οποίο συνέβη.

Βέβαια, η περίπτωσή του δεν θεωρείται “τελειωμένη”, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς ζήτησε να δει “επί τω έργω” τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Έτσι, ο Τσουλχάι θα μείνει στον Βόλο τις επόμενες μέρες, θα προπονηθεί με τη Νίκη κι αν πείσει τον Σέρβο τεχνικό, θα κερδίσει μία θέση στο κυανόλευκο ρόστερ. Με την ενδεχόμενη προσθήκη του, θα καλυφθούν οι θέσεις του αποχωρήσαντα Κυριαλάνη, καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερός οπισθοφύλακας, δίνοντας το απαραίτητο “βάθος” στην αμυντική γραμμή της βολιώτικης ομάδας.

Κατά τ’ άλλα, η προετοιμασία της Νίκης, συνεχίστηκε δίχως απρόοπτα, με όλους τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού, να συμμετέχουν κανονικά στην πρωινή προπόνηση.

Διαψεύδουν για Βέρτζο

Όσον αφορά τα σενάρια περί επιστροφής του Άγγελου Βέρτζου και οικονομικής πρότασης στον έμπειρο αμυντικό, από κύκλους της διοίκησης όχι μόνο δεν επαληθεύονται αλλά διαψεύδονται κατηγορηματικά. Ο Άγγελος Βέρτζος απασχόλησε τη Νίκη το καλοκαίρι όταν και του έγινε γενναία οικονομικά πρόταση, όμως ο ίδιος προτίμησε την Κέρκυρα και τη Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις