Τσεκούρας: “Σας θέλουμε όλους συμμέτοχους στην προσπάθεια”

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, ευχαριστεί όλους όσοι βοηθούν τον σύλλογο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η ποδοσφαιρική ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια. Καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ολυμπιακό, οικονομικά και ηθικά, την προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση για την αναγέννηση του συλλόγου και της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσεκούρα:
«Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019 με υγεία σε όλο τον κόσμο.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους επαγγελματίες του Νομού μας, τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σε όλα τα μέλη της Διοίκησης και την βοήθεια που έχουν προσφέρει, όποτε τους το έχουμε ζητήσει, από την αρχή της προσπάθειας μας για την αναγέννηση αυτού του μεγάλου Συλλόγου.
Αυτοί είναι ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός του Συλλόγου μας.
Η προσπάθεια που κάνουμε για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με παίκτες που η θέση τους δεν είναι να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, είναι εμφανής.
Τώρα θέλουμε τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας, να βοηθήσουν την προσπάθεια μας.
Αυτούς που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, αυτούς που του στάθηκαν στα δύσκολα, αυτούς που διαδήλωναν κατά χιλιάδες για την άδικη εξαφάνιση της ομάδας μας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Είναι η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε την τελική προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.
Από αύριο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά με διάφορες εκδηλώσεις την τελική προσπάθεια της για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, όλους όσους αγαπάνε την μεγάλη ομάδα της πόλης μας και θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου ΠΡΩΤΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να βοηθήσουν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις