Μικρό προβάδισμα της ΑΕΛ για πρόκριση σε βάρος του Αστέρα Τρ.

Σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι, η ΑΕΛ επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» είχαν ονειρικό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν με 3-1 (6’ Ντέλετιτς, 22’ Ζίζιτς, 45’ Φατιόν), αλλά οι Αρκάδες με δύο γκολ από τους Τσιλιανίδη στο 43’ και Μανιά στο 65’ κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με εξαιρετική προσπάθεια του Ντέλετιτς. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ευνοϊκά για την ΑΕΛ στο 22’, καθώς ο Ζίζιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 43’ ο Τσιλιανίδης, με τον ίδιο τρόπο, μείωσε για τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό δεν ήταν το τελευταίο τέρμα του ημιχρόνου. μιας και στις καθυστερήσεις του ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Ντέλετιτς και ο Φατιόν «έγραψε» το 3-1 από τα 11 βήματα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε και πίεσε χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Στο 65’ ο Μανιάς σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με τακουνάκι και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση και θα διεκδικήσουν στην Τρίπολη το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΑΕΛ: Kρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς (75’ Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Νούσιος (61’ Νούνιτς), Σικάβκα (80’ Πίτι), Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82’ Ρόλε), Φερνάντες (67’ Δουβίκας), Μανιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις