Επιτυχημένη συμμετοχή ακαδημιών Δάφνης, στο τουρνουά “Respect Cup”


Μοιράσου το άρθρο

Πλούσιοι σε εμπειρίες επέστρεψαν στην πόλη μας οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Δάφνης, μετά τη συμμετοχή τους στο μεγάλης εμβέλειας τουρνουά  “Respect Cup”, που έγινε στα Νότια Παράλια της Αττικής το διάστημα 2-5/01/2019.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έδωσαν πολλά παιχνίδια κι ευχαριστήθηκαν τη χαρά του αθλήματος, σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών.

Αναλυτικότερα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
“Με γεμάτες τις βαλίτσες με εμπειρίες κι ενθουσιασμό επέστρεψαν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΔΑΦΝΗΣ, μετά τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με τη συνδιοργάνωση της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, που διεξήχθη στα Νότια Παράλια της Αττικής 2-5/1/2019.
Η αποστολή της Ακαδημίας της Δάφνης με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Μελέτη Γιούργα και με τον προπονητή της Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και τους συνοδούς-γονείς που ακολούθησαν, φιλοξενήθηκαν στο Ξενοδοχείο ALEXANDER BEACH HOTEL στην Ανάβυσσο, με την άρτια πάντα επίβλεψη των Υπευθύνων της διοργάνωσης του RespectCup κ.κ. Δαλκαφούκη Μιχάλη και Τσαπόγα Γιώργου, αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, με τον Πρόεδρό της κ. Δημήτριο Γιαρένη.
Οι μικροί αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τις Ακαδημίες μεγάλων Σωματείων όχι μόνο της Ανατολικής Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας όπως με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τις Σχολές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΥΡΓΟΥ, τη SPORTING CP ATHENS ACADEMY κι αρκετές άλλες Ακαδημίες που δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη και την προσωπική προβολή, αλλά την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών μέσα από τον παιδικό αθλητισμό.  
Αξιοσημείωτη είναι και η στήριξη των γονέων, που συνόδευσαν την αποστολή στις προσπάθειες των αθλητών μας, που αγωνίστηκαν ακούραστα τέσσερις ημέρες σε διάφορα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, με αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά με πολλή αγάπη κι ενθουσιασμό για τα παιχνίδια.
Έτσι, με τη λήξη του τουρνουά η Ακαδημία της Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση στις Ακαδημίες με τις οποίες αγωνίστηκε για αθλητικές συναντήσεις στο εγγύς, μέλλον όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στο Βόλο.”

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις