Στις 30-31/01 η 15η αγωνιστική της Super League που είχε αναβληθεί λόγω Τζήλου

Τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου (30-31/01) θα πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική της Super League, που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών έπειτα από τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, όπως αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της Super League.

Οι ομάδες χρειάστηκαν λιγότερο από μισή ώρα για να αποφασίσουν, αποδεχόμενες τις ημερομηνίες που επιθυμούσαν τόσο η NOVA όσο και η ΕΡΤ.

Ετσι, το πρόγραμμα θα πάει με τη φυσιολογική του ροή μέχρι και τη 18η αγωνιστική (26-27/01), θα ακολουθήσει ως εμβόλιμη η 15η αγωνιστική (30-31/01), με τον Φεβρουάριο να μπαίνει με την 19η αγωνιστική (02-03/02), όπου και υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 12-14/01, όμως η απόφαση του συνεταιρισμού ανατράπηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου είχε προσφύγει ο Ολυμπιακός, ζητώντας να μην υπάρξει μετακύλιση του προγράμματος, αλλά να οριστεί ως εμβόλιμη, κάτι το οποίο κι έγινε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή διεξαχθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 30 και 31 Ιανουαρίου 2019, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα αφιερωθεί στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ και ΛΑΜΨΗ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις