Ψάχνει τη μεγάλη υπέρβαση στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (22:00, Novasports 1) από την εξαιρετικά φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Το έργο των «πράσινων» είναι πάρα πολύ δύσκολο, τόσο λόγω της δυναμικής των αντιπάλων όσο και λόγω των απουσιών των Αντετοκούνμπο και Λάνγκφορντ (κι ενώ εκκρεμεί η άφιξη του Σον Κιλπάτρικ μέσα στη μέρα), ωστόσο γνωρίζουν καλά πως για να καλύψουν το χαμένο έδαφος δεν υπάρχουν διαδικαστικά παιχνίδια και πρέπει να διεκδικήσουν τη νίκη σε όποια έδρα μπορούν. Άλλωστε είναι μόνο το πρώτο από τα τρία σερί δύσκολα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, καθώς ακολουθούν η Ζαλγκίρις και η Μακάμπι τις επόμενες δύο εβδομάδες και απαιτείται τουλάχιστον ένα διπλό για να νιώσει καλύτερα το «τριφύλλι» στην οκτάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει σε μια από τις σπάνιες βραδιές με καλά ποσοστά ευστοχίας για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του κόντρα στους «μπλαουγκράνα» που θα είναι πλήρεις και προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες που τους έχουν εδραιώσει στην έκτη θέση (10-7) και πλέον σε απόσταση βολής από Ολυμπιακό (11-7) και Εφές (12-6).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις