«Πρώτη» με άρωμα Σούπερ Λιγκ στον Ολυμπιακό Β. (photos)

Με σύνθημα «τώρα ή ποτέ», ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, θέτοντας ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε…

..στο ΕΑΚ, το «παρών» έδωσε και πλήθος κόσμου, οι οποίοι χειροκρότησαν τους νέους, αλλά και τους παλιούς παίκτες της ομάδας.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους διοικούντες και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το «παρών» στην «πρώτη» του Ολυμπιακού έδωσαν 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι εννέα ήταν νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα οι πέντε που ανακοινώθηκαν και επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, Κυριάκος Στρατηλάτης, Αντώνης Τσιάρας, Σταύρος Παναγιώτου, Σπύρος Γκουγκούδης, Ορέστης Νικολόπουλος, αλλά και οι Ντάριο Φερνάντες, Λουίς Σάντσες Μοράν, Στράτος Χιντζίδης και Θωμάς Γιαλαμίδης (δανεικός από τον Πανιώνιο), οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας παραβρέθηκαν και οι παίκτες που ανήκαν στο περσινό ρόστερ και συγκεκριμένα οι Τάσος Χρυσοστομίδης, Αλέξανδρος Ζέρης, Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Αρβανίτης, Ανδρέας Κορνελάτος, Δημήτρης Κεσίδης, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Φίλιππος Σκοπελίτης, Γιάννης Αραπίτσας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Κοντά σ’ αυτούς και οι Δημήτρης Αρβανίτης και Άγγελος Κολημήτρας, οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα μετά την λήξη της ποινής που τους είχε επιβληθεί (ένα χρόνο), καθώς είχαν βρεθεί «θετικοί» σε έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ στο μπαράζ με την Ξάνθη τον Ιούνιο του 2014.
Το προπονητικό τιμ απαρτίζεται από τους Απόστολο Χαραλαμπίδη (προπονητής), Παντελής Παντελόπουλος (γυμναστής), Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Άκης Πέτρου παραμένει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο Γρηγόρης Μανούδης παραμένει ο γιατρός της ομάδας, ενώ παρέμειναν και οι φροντιστές της ομάδας Γιώργος Οκάογλου και Δημήτρης Τόρα.
Το «παρών» στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση έδωσε και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Βασίλη Κούκιο και τους Κώστα Θεοδώρου (Αντιπρόεδρο), Γιάννη Καφενταράκη, Απόστολο Σκαφίδα, Δημήτρη Πέγιο, Γιώργο Πράττο, Ηλία Ντενέζο
Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την πρώτους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη και των συνεργατών του.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Βασίλης Κούκιος, η ομάδα θα αποκτήσει άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις