Ντέρμπι ανάμεσα σε Ίωνα και Γ.Σ. Αλμυρού στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Σήμερα στις 16.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου «μονομαχούν» Ίωνας και Γ.Σ. Αλμυρού. Οι δύο ομάδες έχουν στόχο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου και γι’ αυτόν τον λόγο επιζητούν το ροζ φύλλο.

Ο Ίωνας εκπροσώπησε τη μαγνησιώτικη καλαθοσφαίριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Μάλιστα στον ημιτελικό κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό Σπάρτακο, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό. Πλέον αφοσιώνεται στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει λίγο πίσω μετά την ήττα από την Αγριά.

Ο Λευτέρης Κατσαλής θα παρατάξει τους: Ευθυμίου, Τσίγκο, Φωτιάδη, Κέτουλα, Ευτυχίδη, Καμπούνη, Σέρρη, Βασιλείου, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Γεωργόπουλο και Φοινικόπουλο, Τζήμα.

Από την άλλη πλευρά ο Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκεται στο… κατόπι του πρωτοπόρου Σπάρτακου, ενώ θέλει να διατηρήσει τη 2η θέση, που μέχρι στιγμής του δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Υπό τις εντολές του Γιάννη Στεργιόπουλου θα βρίσκονται οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος, Θέος, Μυλωνάς, Χατζής, Βαλαμούτης, Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις