Ποδαρικό με “τριάρα” για Δήμητρα

Με το “δεξί” ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά η Δήμητρα Ευξεινούπολης, καθώς επικράτησε 3-0 της Ακρόπολης σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Σέσκλου.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, που συνεχίζει να παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας κι ένα στο δεύτερο μέρος που επισφράγισε τη νίκη.

Δεν κατάφερε να αναστραφεί η αρνητική πορεία της Ακρόπολης, υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπαστεργίου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο οποίος σ’ αυτό το πρώτο παιχνίδι του δεν καθόταν στον πάγκο της ομάδας, λόγω διαδικαστικού κωλύματος.

Καλύτερη απόδοση οι φιλοξενούμενοι μέχρι να γίνει το 0-2 κι από εκεί και πέρα έριξαν το ρυθμό τους. Πιο επιθετικοί ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ως το 60’, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο χώρο του κέντρου, προσπάθησαν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν κάποιο τέρμα.

Ως άριστος χαρακτηρίστηκε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου από τους συμμετέχοντες, για τον οποίο οι άνθρωποι της Ακρόπολης έκαναν υπερπροσπάθεια να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, προκειμένου να μπορέσει να γίνει ο αγωνας, εξαιτίας των πολλών νερών που υπήρχαν λόγω της βροχόπτωσης.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 29’ όταν ο Ν. Βούλγαρης έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Αλ. Αραπίτσα, που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει, γράφοντας το 0-1.

Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με ατομική ενέργεια του Νίκου Βούλγαρη από αριστερά, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπαθεια του με πλασέ στης αριστερή γωνία του Ανατολή.

Το τελικό 0-3, διαμορφώθηκε στο 79’ με σπουδαία προσπάθεια του Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση από το χώρο του κέντρου, καταφερε να σταθεί όρθιος και να φτάσει την κούρσα κοντά στην τελική γραμμή κερδίζοντας δυο φορές τα τζαρτζαρίσματα που του έκαναν αντίπαλοι που τον καταδίωκαν κι εκεί γύρισε με εξαιρετικό τρόπο τη μπάλα στο χώρο του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Φούκης με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.

Πριν από αυτό το γκολ, σ ένα εκρηκτικό εξάλεπτο για τη Δήμητρα, υπήρξε οριζόντιο δοκάρι από κεφαλιά του Τσιάτσιου, από γέμισμα που έγινε από δεξιά (59’), λίγο αργότερα (64’)  ο Ανατολής με γρήγορη έξοδο στο όριο της περιοχής του απέκρουσε σε κόρνερ πλασέ που επιχείρησε ο Βούλγαρης και τέλος σε τεράστια ευκαιρία που έγινε με γέμισμα από δεξιά μέσα στη μικρή περιοχή της Ακρόπολης, ο Παπαδόπουλος έκανε την προβολή προλαβαίνοντας μόλις τη μπάλα, την οποία έστειλε πολύ ψηλά πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Τέλος, η νίκη της Δήμητρα είναι αφιερωμένη από τους ποδοσφαιριστές στο φροντιστή της ομάδας Βασίλη Τζανή, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας (61′ Κουτλούμπασης), Πασσιάς, Τσούτσας, Κ. Κολυμήτρας, Χάνος, Μερμίγγης, Κατής, Παγώνης  (67′ Αξιώτης), Κόκκας, Μαυρίδης
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης (61’ Γαλατσίδας), Μπαράκου (84’ Χονδρογιάννης) Κυριάκος, Στεφανής, Τσιάτσιος, Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Ν. Βούλγαρης (70’ Ξηροκώστας), Αραπίτσας (70’ Φούκης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις