Με τον αέρα του φαβορί και της έδρας ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει να μπει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος σήμερα Κυριακή στις 15.00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορία και για τον 4ο όμιλο.

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει ύστερα από τέσσερις εβδομάδες, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι ομάδες ήταν στις 17 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν μια ομάδα που ναι μεν δείχνει καλό πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της (έχει μόλις μία ήττα με 4-0 από τη Νίκη μακριά από την Τσαριτσάνη), ωστόσο, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Από την απόδοση των παικτών του Περικλή Αμανατίδη εξαρτάται αν η ομάδα θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας το απόλυτο εντός έδρας.


Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πολύ δυνατός, ως γηπεδούχος, έχοντας να επιδείξει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με απολογισμό τερμάτων 24-2 (μ.ο. τέσσερα γκολ ανά παιχνίδι στην επίθεση). Μάλιστα, τα δύο από τα έξι ματς έδρας τα έχει δώσει στον Αλμυρό.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.
Συγκεκριμένα οι 20 ποδοσφαιριστές επέλεξε να έχει μαζί του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», χωρίς σ’ αυτούς να συμπεριλαμβάνεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λ. Στεφάνοβιτς, καθώς δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα του.


Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Καναβός, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.
Θυμίζουμε, πως ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης έχει πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.
Ο Σάκης Σάββας βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν είναι διαθέσιμος.
Ο Οικονόμος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Στηρίζεται στην καλή ανασταλτική της λειτουργία, ενώ θυμίζουμε πως είχε δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό και στο ματς του πρώτου γύρου στην Τσαριτσάνη, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν δύσκολα στη νίκη (2-1), με γκολ του Ντέιβιντ Ναζίμ στο 93’.


Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης και Κώστα Σταφυλά από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Ο Τσιμεντερίδης βρίσκεται στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών από την περίοδο 2013-14, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν αξιολογημένος διαιτητής Β’ Εθνικής. Τον Ολυμπιακό Βόλου έχει «σφυρίξει» σ’ ένα παιχνίδι πέρυσι και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 2018 με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό (0-0).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις