Δύσκολο έργο έχει ο Θησέας κόντρα στη Νίκη (pregame)

Πολύ δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Θησέας, καθώς υποδέχεται στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς τη Νίκη, για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Θησέας έκλεισε ιδανικά το 2018 με δύο εντός έδρας νίκες επί του Πιερικού και του Α.Ο. Σελλάνων, που τον ανέβασαν στην 6η θέση του 4ου ομίλου και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όπως είναι λογικό η ομάδα της Αγριάς θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα που δίνει για τη νέα χρονιά.

Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι απλή υπόθεση όταν ο αντίπαλος είναι η Νίκη Βόλου, μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική που είναι βασική διεκδικήτρια του φετινού τίτλου. Στο στρατόπεδο των «πρασίνων» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, καθώς και ότι αποτελούν το αουτσάιντερ. Ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού κάθε κερδισμένος πόντος μπορεί να αποβεί σημαντικός στη μάχη της παραμονής.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Λάκης Μπακάλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Νίκου Κοτζαθανάση και Πέτρου Αγιασιώτη, ενώ ως γνωστός αποχώρησαν από την ομάδα οι Γιάννης Καψιώτης, Απόστολος Σφάκας και Βαγγέλης Αγγελής.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Χάρης Παπαϊωάννου και  Βαγγέλης Τσιουρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις