Ποδαρικό στο 2019 κόντρα στην Παναχαϊκή για τον ΝΠΣ Βόλος

Το πρώτο παιχνίδι για το 2019 δίνει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να υποδέχονται στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Θυμίζουμε, πως το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο παραμένει σταθερά μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και απέναντι στους Πατρινούς, οι οποίοι μεσοβδόμαδα έσπασαν στο αήττητο του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 2-1 στο Κύπελλο Ελλάδος, θέλει να προσθέσει μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της.

Για το ματς με τον Αιγινιακό, που όπως προαναφέραμε δεν έγινε λόγω χιονιά, ήταν δηλωμένοι να εκτίσουν ποινή οι Ουνγιαλίδης και Καμπαγέρο, οι οποίοι τώρα θα είναι διαθέσιμοι, αφού η τιμωρία τους εξακολουθεί να υφίσταται για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Η αγωνιστική απραξία των 20 ημερών προβληματίζει τον Χουάν Φεράντο, τη στιγμή που η Παναχαϊκή πέρα από το ματς με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και στις 5 Ιανουαρίου με τον ΑΟ Τρίκαλα, τον οποίο νίκησε με 2-1 στην Πάτρα. Οι «κοκκινόμαυροι» θα έρθουν στο Βόλο με ανεβασμένη ψυχολογία και αν ρίξουμε μια ματιά στα φετινά αποτελέσματα, θα δούμε πως η Παναχαϊκή είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (έξι), έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες, ενώ μετρά και τρεις ήττες.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Νικόλαο Τοροσιάδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Τεβεκέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής ο Χρήστος Κότσαρης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Πέντε ευρώ εισιτήριο
Τον σημερινό αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με την Παναχαϊκή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον, για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις