Με Θησέα για την 8η συνεχόμενη ΝΙΚΗ (pregame)

Με το δεξί θέλει να μπει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Νίκη Βόλου για το 2019, αντιμετωπίζοντας τον Θησέα στην Αγριά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι θέλουν να κάνουν οκτώ τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είτε μόνοι, είτε με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Νίκη έχει να απολέσει βαθμούς σε εκτός έδρας ματς, από τον αγώνα στον Παλαμά με τον ΑΟ Σελλάνων που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Από τις 14 Οκτωβρίου οι κυανόλευκοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα σε δυνατές έδρες όπως της Ιτέας, του Αλμυρού και των Μετεώρων.

Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς θα επιδιώξει να επιβάλλει την ποιοτική ανωτερότητά του από το πρώτο λεπτό του αγώνα, με στόχο να ξεκλειδώσει το νωρίτερο δυνατό τη συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή της αναμέτρησης, να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων που μπορεί να τους εκτροχιάσει από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά η Νίκη έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των αποχωρησάντων ποδοσφαιριστών και κυρίως των Τζιώρα, Δωματά και Μακενγκό που το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν κερδίσει φανέλα βασικού. Παρά τις αποχωρήσεις η βολιώτικη ομάδα διαθέτει το βάθος για να αναπληρώσει τα κενά και πριν την αναμενόμενη μεταγραφική ενίσχυση. Έτσι ένα πιθανό σχήμα που αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγριάς είναι το εξής: Ο Αποστολίδης θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ, Μετούσι, Καντούτσης, Καρτσαμπάς και Θ. Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν την αμυντική γραμμή, με τον Παπαδήμα να διεκδικεί θέση μετά την πειστική του εμφάνιση με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας. Στον άξονα τρεις ποδοσφαιριστές, Τσεμπερίδης, Μέτσε και Ρόβας,  διεκδικούν δύο θέσεις. Τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης θα καλύψει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Λόρι Κέρι, την αριστερή ο Φάμπιο ενώ σε ρόλο επιτελικού χαφ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Ιορδανίδης. Στην κορυφή της επίθεσης Βουκομάνοβιτς και Αναστασίου «παλεύουν» για τη φανέλα του βασικού, ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο να χρησιμοποιηθούν και οι δύο ταυτόχρονα, με τον Σέρβο να κινείται περιφερειακά και προς τα αριστερά της αντίπαλης περιοχής.

Διαιτητής

Από την ΕΠΣ Πέλλας είναι ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Θησέα με τη Νίκη, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/1 στο γήπεδο της Αγριάς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Νικόλαο Αρέστη, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κόκκαλης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Σιδηρόπουλος είναι από το 2013-14 στους πίνακες διαιτητών της Γ’ Εθνικής, ενώ πέρυσι «σφύριξε» και τέσσερα παιχνίδια για την Φούτμπολ Λιγκ. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει διευθύνει παιχνίδι της Νίκης για το πρωτάθλημα.

Ήταν, ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης της Νίκης με τον Μακεδονικό Φούφας, φέτος για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με απουσίες ο Θησέας

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Θησέας στο σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη στο γήπεδο της Αγριάς, για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι Νίκος Κοτζαθανάσης και Πέτρος Αγιασιώτης είναι τιμωρημένοι και δεν μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Θησέα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Α.Ο. Σελλάνων ο πρώτος αποβλήθηκε, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Μετά και τη λύση της συνεργασίας με τους Καψιώτη, Αγγελή και Σφάκα οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι ακριβώς 18.

Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Χάρης Παπαϊωάννου και  Βαγγέλης Τσιουρής.

* Από τη διοίκηση του Θησέα ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη κοστίζουν 10 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις