Στο Πολύκαστρο με Εύαθλο ο Ολυμπιακός Β.

Μετά από τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επαναρχίζει σήμερα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στο Πολύκαστο στις 17.00 με αντίπαλο τον Εύαθλο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο τους παιχνίδι είχαν ηττηθεί στο Βόλο με 83-80 στην παράταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο σημερινό παιχνίδι, πρώτο στο 2019, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη (τέταρτη εκτός έδρας), απέναντι σε μια ομάδα της ίδια δυναμικότητας.
Ο Εύαθλος με 13 βαθμούς (τέσσερις νίκες και πέντε ήττες) βρίσκεται ένα βαθμό πίσω στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό, έχοντας ωστόσο κάνει το ρεπό του.
Στο σημερινό παιχνίδι τους «ερυθρόλευκους» θα ενισχύσει για πρώτη φορά ο νεαρός Απόστολος Κωστούλας, καθώς το δελτίο του είναι έτοιμο από την ΕΟΚ. Θυμίζουμε, πως ο νεαρός γκαρντ προπονείται εδώ και πολύ καιρό με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, εκκρεμούσε η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ, η οποία δικαίωσε τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, θα στηριχθεί στους Στύλλα, Ίλτσογλου, Κυριακόπουλο, Μπόγδανο, Μπουσκολίτη, Κωστούλα, Αναστασόπουλο, Σκαμάγκα, Χαρχαρή και Λουλούδη.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ:
ΑΟΚ Βέροιας-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Καλαμπάκα-ΓΑΣ Μελίκης
Δόξα Λευκάδας-Τιτάνες Παλ.
Νικόπολη Πρ.-Πρωτέας Γρ.
ΠΑΣ Γιάννινα-Ίκαροι Τρικάλων
Εύαθλος-Ολυμπιακός Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις