«Ψήνεται» προώθηση Γκαγκάτση για την προεδρία της Super League

Φαίνεται πως οι… διεργασίες για ανατροπή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από την προεδρία της Super League έχουν αρχίσει για τα καλά. Σύμφωνα με τη Live Sport, η πλευρά του ΠΑΟΚ θέλει μετά την ΕΠΟ (όπου υπάρχει ο Βαγγέλης Γραμμένος) να έχει τον δικό της άνθρωπο και στην κεφαλή του συνεταιρισμού.

Μάλιστα τη θέση είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης και σε αυτή την περίπτωση εκτιμάται πως θα έχει τη στήριξη τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να διαθέτει την ισχύ στη Λίγκα για να διατηρήσει στο θώκο τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ή να ανταγωνιστεί τον υποψήφιο του ΠΑΟΚ.

Αν ο Ιβάν Σαββίδης πάντως κρίνει πως ο Μάκης Γκαγκάτσης πρέπει να παραμείνει προσηλωμένος στα καθήκοντά του στην ΠΑΕ ως διευθύνων σύμβουλος, τότε είναι πιθανό ο υποψήφιος που θα υποστηρίξει ο ΠΑΟΚ να μην είναι από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Έχει ακουστεί το όνομα του Φώτη Κωστούλα, αλλά το αφεντικό του Παναιτωλικού αν και είναι κοινής αποδοχής στο παρελθόν είχε αρνηθεί να εμπλακεί στα διοικητικά της λίγκας.

Εφόσον υπάρξει ανατροπή του Μπαταγιάννη, η εκλογή νέου προέδρου θα είναι πιθανότατα με θητεία ως το καλοκαίρι και όχι για ενάμιση χρόνο. Πάντως πρόκειται για ένα κρίσιμο διάστημα για τον συνεταιρισμό, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με 14 ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις