Αστέρας Ριζ.: “Τεό καλώς ήρθες σπίτι σου”

Στιγμές συγκίνησης που δεν βλέπουμε πολύ συχνά στα γήπεδα είχαμε χτες στο Ριζόμυλο, πριν από την αναμέτρηση του τοπικού Αστέρα με τη φιλοξενούμενη ομάδα της Αγχιάλου (έληξε με νίκη των γηπεδούχων 3-2).

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρέθηκε ο προπονητής της Αγχιάλου Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2015 είχε περάσει για ενάμιση χρόνο από την ομάδα του Αστέρα, αφήνοντας το στίγμα του, αφού την πρώτη χρονιά κατάφερε να επιτύχει την παραμονή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά, κατάφερε να πλασαριστεί στην τριάδα του β’ ομίλου.
Επιστρέφοντας χτες ως αντίπαλος ο γνωστός προπονητής, πριν την έναρξη του αγώνα έλαβε μια ανθοδέσμη από τον αρχηγό των γηπεδούχων Τίμο Σεσκλιώτη, ενώ είδε να υπάρχει και πανό το οποίο έγραψε χαρακτηριστικά τη φράση “Τεό καλώς ήρθες σπίτι σου”.

Σ΄ αυτή την εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο κίνηση, ο Θ. Ανδρουτσοπουλος απάντησε με το παρακάτω μήνυμα:
“ Το ποδόσφαιρο μπορεί να σου χαρίσει πολύ σπουδαίες στιγμές. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” εκ μέρους μου, προς τους ανθρώπους του Αστέρα Ριζομύλου για την σημερινή τιμή που μου έκαναν, στην επιστροφή μου σαν αντίπαλος μετά από 3,5 χρόνια και μου έδειξαν την παντοτινή τους εκτίμηση.., Τιμος Σεσκλιωτης, Anestis Pashaloudis σας ευχαριστώ πολύ… τέτοιες ενέργειες πάνε το τοπικό μας ποδόσφαιρο ένα σκαλί πιο ψηλά…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις