Εσωτερικό τουρνουά από τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου στη μνήμη Κ. Πρίντζου (photos)

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών μπάσκετ διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ του Βόλου. Παρουσία των γονιών τους και μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα οι μικροί καλαθοσφαιριστές χάρηκαν το παιχνίδι, ανέπτυξαν σχέσεις φιλίας και έκαναν επίδειξη του ταλέντου τους.

Το εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ, ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του βετεράνου άσου του βολιώτικου ποδοσφαίρου, τ. βουλευτή της Ν.Δ και εξαιρετικού επιστήμονα –ιατρού, Κωνσταντίνου Πρίντζου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας καλωσόρισε τα παιδιά, ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο. Συνεχάρη το προπονητικό τιμ  για τη δουλειά του, ενώ επεσήμανε πως παρά τις αντιξοότητες και τις μεγάλες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει δυνατός και πρωταγωνιστής.

Η «σημαία» του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ιάσονας Χατζής, απένειμε τιμητική πλακέτα στην κόρη του εκλιπόντος κα Ντίμη Πρίντζου, αφού πρώτα αναφέρθηκε εκτενώς στη δράση του αείμνηστου Κώστα Πρίντζου. Επίσης, αναφέρθηκε και στη σημαντική προσφορά προς τον σύλλογο του αδελφού του εκλιπόντος και βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζου.

Με τη σειρά της, η κα Ντίμη Πρίντζου, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη σημαντική τιμή στη μνήμη του πατέρα της και ευχήθηκε στον ιστορικό σύλλογο να συνεχίσει να προσφέρει στην αθλούμενη νεολαία της Μαγνησίας και να έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα παιδιά όλων των τμημάτων, χωρισμένα σε ομάδες, έπαιξαν πολλούς αγώνες, χάρηκαν με τη ψυχή τους, ενώ όμορφη εικόνα ήταν όταν οι καλαθοσφαιριστές της παιδικής ομάδας κοουτσάριζαν τα παιδιά των ακαδημιών και τα παρότρυναν στο παιχνίδι τους.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ δόθηκαν και πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά. Νικητές στα σουτ στις μικρές κατηγορίες αναδείχθηκαν οι Μάρκου Ελένη και Έλενα Κατσαμάκη, ενώ στην μεγάλη κατηγορία νικητής στις βολές ήταν ο Αχιλλέας Ντάτσιος και στα τρίποντα ο Κώστας Τσόγκας. Οι νικητές πήραν δώρο από μία μπλούζα με το λογότυπο του συλλόγου.

Επίσης, μπλούζες, χορηγία του γνωστού Κτηνιατρικού Κέντρου του κτηνίατρου κ. Δημήτρη Ιωνά, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας. Εξάλλου, οι παίκτες της παιδικής ομάδας πήραν δώρο από μια συλλεκτική αφίσα με την πορεία τους στο σύλλογο, ενώ οι κορασίδες αθλητικό υλικό.

Σ’ όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναψυκτικά χορηγία της ΕΨΑ, γλυκά και γαλατάκια, χορηγία του ΕΒΟΛ.

Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη, παραβρέθηκαν οι κ.κ. Τσεκούρας Νίκος, Χατζής Ιάσονας, Μουρτζίνος Δημήτρης, Κυριακόπουλος Κυριάκος, Ρούμπος Νικόλαος, ενώ την οργάνωση είχαν αναλάβει οι υπεύθυνες των τμημάτων κ.κ. Ράμμου Ιωάννα, Σχοινά Νάνσυ και Παπαθανασίου Ελένη. Το παρών έδωσαν επίσης ο τεχνικός Διευθυντής Αντώνης Μυριτζής και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Κώστας Δέρβος.

Η Διοίκηση του Ας Ολυμπιακός Βόλου 1937, ευχαριστεί τον κτηνίατρο κ. Δημήτρη Ιωνά για τη χορηγία αθλητικού υλικού στην ακαδημία του συλλόγου, την ΕΨΑ για την χορηγία αναψυκτικών και την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ για την χορηγία σοκολατούχων σκευασμάτων για το τουρνουά. Ευχαριστεί επίσης τους δεκάδες γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κι έγιναν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.