Β. Κούκιος: Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Βασίλης Κούκιος μιλώντας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι έδωσαν σήμερα το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ, τόνισε πως αυτός και οι συνεργάτες τους θα κάνουν κατάθεση ψυχής για τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:…

…«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω όλους εσάς να υποστηρίζεται αυτή την ομάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να σας δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για τον Ολυμπιακό και σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Δεν περισσεύει κανείς. Να στηρίξετε την προσπάθεια που γίνεται και η άνοδος για την ομάδα μας θα έρθει».

Στη συνέχεια ο κ. Κούκιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε: «Ξεκινάμε σήμερα τη καινούργια χρονιά. Θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως και το 2009 στο Καρπενήσι, ενώ θα έρθουν στην ομάδα άλλοι τέσσερις παίκτες. Έχουμε πολύ όρεξη και ο κόσμος βλέπει. Ελπίζουμε να αποκαταστήσουμε την αδικία που έχει γίνει στον Ολυμπιακό και να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει. Το σύνθημά μας είναι: Ή τώρα ή ποτέ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις