Π. Αμανατίδης: Έχουμε πολυφωνία ως ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι όλοι μαζί, αν μπορούμε, να ανεβάσουμε ψηλότερα αυτό το προϊόν που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ (σ.σ. το ποδόσφαιρο). Νομίζω ότι η ομάδα μας έκανε ένα από τα παιχνίδια, τα οποία πιστοποιούν ότι δίκαια κυνηγάμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου. Παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια, όπου οι ομάδες θα έχουν τα θέματά τους. Υπάρχουν φάσεις που θα θέλουν λίγο περισσότερη συζήτηση, θα υπάρχουν κάποια κενά ή κάποιες στιγμές αδράνειας, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Γενικά, όμως, ήμασταν έτσι όπως έπρεπε. Παίξαμε και από τις δύο πλευρές και κάναμε αρκετές επιθέσεις. Έχουμε πολυφωνία και παιδιά στην ομάδα που μπορούν να δώσουν το δικό τους στίγμα στο παιχνίδι. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε μείνει στο μυαλό μας, ως μία ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, σ’ εκείνο το ματς να μην είχαμε νικήσει…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις