“Μια ανάσα” από την κορυφή… για Διαγόρα, που πέρασε από Πύρασο

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Διαγόρας πήρε τη νίκη στην Αγχίαλο με 0-1, έκανε ποδαρικό με το δεξί και συνεχίζει να καταδιώκει τη Δήμητρα, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ, διατηρώντας την απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες… στον πόντο.

Να επισημάνουμε ότι για την ομάδα του Στεφανοβικείου, αυτή ήταν η όγδοη νίκη στη σειρά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μιχάλη Ζιώγα  (5η αγωνιστική).

Σε ότι αφορά στην αναμέτρηση στο α’ μέρος κυριάρχησε ο Διαγόρας που ξεκίνησε πολύ δυνατά, έχοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Βαλωτή και Λάιου, όπως κι ένα σουτ από κοντά του Γουτούλη (35’).

Ενδιάμεσα ο Σπ. Καραπλιάγκος πέτυχε το γκολ που έκρινε το νικητή (30’) με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρούμαλου στο πρώτο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 80’, επίσης με κεφαλιά μετά από σέντρα  του Κυριάκου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο  β΄μέρος, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές των Νούσια, Μπαρμπούτα λόγω τραυματισμού, ο Πύρασος εμφανίστηκε πιο απειλητικός.

Στο 50′ ο τερματοφύλακας του Διαγόρα απέκρουσε σέντρα του Τσάκαλου πριν γίνει αποδέκτης της μπάλας για να σκοράρει ο Κάρρος.

Στο 55′ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση ο Γιοβάνης, στο 74′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουρούμαλος του Διαγόρα.

Για περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, ισχυριζόμενοι ότι σε σουτ του Κάρρου, η μπάλα σταμάτησε σε χέρι παίκτη του Διαγόρα,

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (90′ Κωστούλας), Τσάκαλος (87′ Κοσμάς), Γκίνης, Τσορμπαντζής, Τσάμης, Ζαχαράκης, Γιοβάνης, Νούσιας (41′ Σιαμέτης), Μπαρμπούτας (46′ Σταντσούρης), Κάρρος.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλλιακούδας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης, Βαλωτής (86′ Καραμανλής), Κυριάκος (93′ Μόσιος), Λάιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις