“Χ”ορταστικό ματς… για Σκιάθο και Αγ. Παρασκευή

Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι με πολλά γκολ και εντυπωσιακή διακύμανση στο σκορ, Σκιάθος και Αγ. Παρασκευή ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο νησί του Παπαδιαμάντη, αν και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με 2-0 και 3-1, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας  του αγώνα. Συνολικά τρια πέναλτι δόθηκαν στο ματς από το διαιτητή Τσίντζα.

Οι γηπεδούχοι σχολίασαν ότι νιώθουν πως αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι προηγήθηκαν με διαφορά δυο τερμάτων, ενώ έχασαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες (μετά το 3-1), με τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν “κλειδώσει” τη νίκη.

Με δώδεκα ποδοσφαιριστές στη διάθεση της ομάδας ταξίδεψε η Αγ. Παρασκευή, οι παράγοντες της οποίας ευχαρίστησαν την ομάδα της Σκιάθου για τη φιλοξενία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40’ με πέναλτι που κέρδισε ο Χισάι (χέρι μετά από κεφαλιά) κι εύστοχη εκτέλεση του Ντ. Πρίφτι.

Το 2-0 έκανε στο 55’ ο Άλικα, απο ασίστ του Χισάι που έκανε την προσπάθεια από αριστερά, έκανε το γύρισμα εκεί που σε κενή εστία ο σκόρερ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ.

Στο 60’ ήρθε η σειρά της Αγ. Παρασκευής να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Σιόβα, απο τον τερματοφύλακα Παπάρα, με τον ίδιο παίκτη να μειώνει σε 2-1.

Στο 64’ ο Τάσσος πέρασε όσους αντιπάλους βρέθηκαν μπροστά του και με διαγώνιο πλασέ από δεξιά έστειλε  τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μέσα, κανοντας το 3-1.

Στο 78’ ο Μαρμαρινός πέτυχε το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης, όταν από παράλληλη σέντρα του Χρόνη, πλάσαρε με τακουνάκι, μειώνοντας σε 3-2.

Το τελικό αποτέλεσμα  διαμορφώθηκε στο 90’ με πέναλτι υπέρ της Αγ. Παρασκευής, που υποδείχθηκε για χέρι του Χισάι, ο οποίος στην ίδια φάση αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιόβας που ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το ισόπαλο 3-3.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Δ. Γκιουράκης, Νασιάκος, Γ. Γκιαουράκης, Μανωλιός (85’ Τσορμπατζόγλου), Χρ. Τζελάι (70’ Σετ. Αιντίνι), Χισάι, Ντ. Πρίφτι, Άλικα (80’ Τσότσι)

ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Διαμαντόπουλος, Μαστακούλης, Ρουσσάς, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Τσίλογλου, Χρόνης, Πάσσα (77’ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Σιόβας, Μαρμαρινός, Τρίμης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις