“Εξάρα” στο χαλαρό… για Ρήγα, επί του Μαγνησιακού

Δεν αντέχει κριτικής η αναμέτρηση Ρήγας Φεραίος- Μαγνησιακός, όπου η διαφορά δυναμικού των δυο ομάδων ήταν δεδομένη κι αποτυπώθηκε με σαφήνεια και στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 6-0, είχαν τρια δοκάρια, ενω με την αγωνιστική εικόνα τους έδειχναν ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν όσες φορές ήθελαν.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 3’ με τον Πάσχο να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα από κοντά, μετά από συνεργασία των Νασιακόπουλου και Σέττου.

Το 2-0 έγινε στο 18’ με κίνηση κλάσης απο τον Σέττο, που αρχικά κατέβασε τη μπαλα και  στη συνέχεια πλάσαρε εύστοχα, αν και πιεζόμενος.

Το 3-0 πέτυχε ο Γ. Αλεξίου, μετά από κεφαλιά πάσα του Σπαθή (22’) και το 4-0 ήρθε στο 28’ από συρτή σέντρα του Νασιακόπουλου που κινήθηκε στ’ αριστερά και πλασέ του Σέττου.

Το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 42’ με πλασέ του Αραμπατζή που έγραψε το 5-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 55’, από συνδυασμό των Σπαθή και Γάρου, που έφερε τη μπάλα στον Πάσχο που πέτυχε το 6-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ της αναμέτρησης…

Για τους γηπεδούχους τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας σημάδεψαν ο Αραμπατζής, οριζόντιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ (45’) και Γάρος (53’) κεφαλιά στο οριζόντιο και (54’)  σουτ στο δεξί κάθετο.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γ. Αλεξίου (46’ Σουγκάρης), Πάσχος, Τσιαντής, Αραμπατζής (57’ Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος (64’ Τανός), Σέττος (29’ λ.τρ. Γάρος).
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς, Γκέρτσος, Μαγιόγλου, Βασιλείου, Κατσίφας (61’ Κωστής), Μυλωνάς (72’ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδούλου (46’ Κολημήτρας), Δανιλόπουλος, Ζενούνης, Τάρε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις