Ο καλύτερος Πρωτεσίλαος… επικράτησε του Ηρακλή

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πρωτεσίλαος για το 2019, καθώς επικράτησε στην έδρα του επί του Ηρακλή με 2-0 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά επί μιας ομάδας που έχει επίσης το στόχο της παραμονής.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σημαντική ενίσχυση για το ρόστερ του Ηρακλή, τουλάχιστον αριθμητικά, είχαμε στη διάρκεια των εορτών. Θα ακολουθήσει και αλλαγή προπονητή στο σύλλογο, καθώς αυτή ήταν η τελευταία παρουσία του Νίκου Τσιαντάκη στον πάγκο, του οποίου ο αντικαταστάτης αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Στο 30’ ο Εράλντο Μουσαμπέλιου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο β’  μέρος, επίσης με κεφαλιά, αλλά σκόρερ τον Απόστολο Λάμπο (75′).

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Μουσαμπελίου (85′ Μπουρτζής), Θ. Κόρκος (46′ Μαρικλέν), Απ. Λάμπος, Σούδης, Κοπάνας (75′ Ιάκ. Λάμπος).
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Κικίδης (60′ Γιαννούλας), Πιετρί (75′ Αντζούρης), Στρούγκης, Τσιαντόπουλος, Γκάγκας, Ευαγγέλου, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Τσουκάλης (75′ Π. Γκίκας), Ίμπρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις