Μπακάλης: Όταν δεν κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες δεν έχεις τύχη

Την αγωνιστική ανωτερότητα της Νίκης παραδέχθηκε ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Θησέα ηττημένο με σκορ 2-0. Ο τεχνικός των “πράσινων” της Αγριάς στάθηκε στις προσωπικές μονομαχίες που κέρδισαν κατά κράτος οι παίκτες της Νίκης ενώ κομβικό χαρακτήρισε το πρώτο που γκολ που δέχθηκε η ομάδα του καθώς δύσκολα οι “μπλε” δέχονται τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, η Νίκη ήταν καλύτερη στο πρώτο 25λεπτο. Δεν ήμασταν καλοί στις προσωπικές μας μονομαχίες, δεν ήμασταν καλοί στην πλάτη της άμυνας που είχαμε πολλές φάσεις οι οποίες όλες έγιναν ευκαιρίες για τη Νίκη. Το ότι δεν ήμασταν καλοί στις προσωπικές μονομαχίες, ο Καρτσαμπάς με τρεις κόντρες από το κέντρο του γηπέδου βγήκε τετ-α-τετ. Όταν δεν κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες δεν έχεις καμία τύχη σαν ομάδα. Μετά το 25λεπτο κάπου εκεί ισορροπήσαμε, ηρεμήσαμε και ελέγξαμε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι. Η Νίκη ήταν, το ξαναλέω, καλύτερη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα πήγαμε με το μηδέν στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο «φάγαμε» ένα γκολ από στημένη φάση κι εκεί ήταν δύσκολο για εμάς να το ανατρέψουμε κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Νίκη, που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, μόλις τέσσερα γκολ, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ένα δύσκολο κομμάτι για εμάς, που θέλει και τους ανάλογους παίκτες. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και θα συμφωνήσω με τον κόουτς για την μεγάλη αποχή που είχαμε από το πρωτάθλημα κι αυτό επηρεάζει και τις ομάδες κι εμάς. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, δεν φτάνει όμως αυτό πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε για να έχουμε καλύτερη τύχη και καλύτερα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στη Νίκη, της εύχομαι να υλοποιήσει τον στόχο της και να την δούμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Μπορεί σήμερα να είχαμε απουσίες, αλλά τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας αυτούς θα αξιοποιήσουμε και μ’ αυτούς  θα δουλέψουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις