Παρελθόν ο Χρήστος Νόνης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Χρήστος Νόνης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Η συνεργασία των «ερυθρολεύκων» με τον έμπειρο αμυντικό λύθηκε κοινή συναινέσει, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Ο Χρήστος Νόνης ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017 και την περίοδο 2017-18 ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας, καταγράφοντας 23 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Φέτος, ο έμπειρος αμυντικός αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Νόνη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ευχαριστώ τόσο τη διοίκηση, όσο και τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Εύχομαι ολόψυχα ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει τον φετινό του στόχο και με τον κόσμο στο πλευρό του να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις