Αποχωρεί από τον ΑΣ Μετέωρα ο Βακουφτσής

Καιρού επιτρέποντος το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι το τελευταίο για τον προπονητή των Μετεώρων Γιώργο Βακουφτσή.

Προσωπικοί λόγοι δεν τον επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα της πόλης των Τρικάλων καθώς θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό.

Όπως και να χει ο κ. Βακουφτσής αφήνει πίσω του μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην 3η θέση στον όμιλό της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής παίζοντας ταυτόχρονα ελκυστικό και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports είναι πιθανό από την Δευτέρα να αναλάβει ο νέος προπονητής με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον κ. Γιώργο Τσουκαλίδη.

Ως προπονητής ο κ. Τσουκαλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Σταυρούπολης, ενώ έχει εργαστεί, επίσης, στον Παύλο Μελά, την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα και τον Κεραυνό Κολχικό.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι οι άνθρωποι των Μετεώρων περιμένουν την απάντηση από την διοργανώτρια αρχή για το αν θα πραγματοποιηθεί το αυριανό παιχνίδι με την Ιτέα καθώς ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της πόλης μας παραμένει καλυμμένος με χιόνι.

stagonsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις