Εμπλοκή με Γκούρμα στα Τρίκαλα

Μια πραγματικά πρωτόγνωρη κατάσταση βιώνουν οι διοικούντες του ΑΟ Τρίκαλα από τη στιγμή που ο Μάριο Γκούρμα πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, μια κατάσταση που σίγουρα θέτει σε αμφισβήτηση την παρουσία του αλβανού επιθετικού στους «κυανέρυθρους» οι οποίοι έχουν ήδη στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο και το δελτίο του ποδοσφαιριστή!

Ο Γκούρμα έφτασε χθες στην Αθήνα και άνθρωπος της ομάδας ήταν στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης, ο Γκούρμα ζήτησε να πάρει όλη την συμφωνημένη προκαταβολή πριν καν περάσει εργομετρικές εξετάσεις. Ο άνθρωπος της διοίκησης του είπε πως πρέπει να ταξιδέψει στα Τρίκαλα, να πάρει τη μισή προκαταβολή και αφού περάσει εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις…θα πάρει και τα υπόλοιπα χρήματα. Ο αλβανός επιθετικός όμως αρνήθηκε να περάσει εργομετρικά αν δεν πάρει πρώτα όλη την προκαταβολή. Αυτό φυσικά δε μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση από καμία επαγγελματική ομάδα τον κόσμο.

Μοιραία λοιπόν η υπόθεση έχει κολλήσει με τον Γκούρμα ουσιαστικά να έχει εγκλωβίσει τον εαυτό του καθώς ήδη ο ΑΟΤ έχει το δελτίο στα χέρια του.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις