Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ρήγα Φεραίου

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΣ Ρήγας Φεραίος. Από σήμερα (Τρίτη, 28/7), οι φίλοι της Βελεστινιώτικης ομάδας έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας τους, η τιμή των οποίων έχει οριστεί στα 50 ευρώ.

Το νέο πρωτάθλημα τις Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους, όπως την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Πιθανότατα και στο νέο πρωτάθλημα ο αριθμός των ομάδων να παραμείνει ο ίδιος σε κάθε όμιλο (δεκαέξι). Σε αυτή την περίπτωση και οι εντός έδρας αγώνες για κάθε ομάδα θα είναι δεκαπέντε, όπως την περασμένη σεζόν. Αν υπολογίσει κανείς τις τιμές των νέων καρτών διαρκείας σε αναλογία με τους πιθανούς εντός έδρας αγώνες του νέου πρωταθλήματος, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Βελεστινιώτικη ομάδα, το κάθε παιχνίδι θα κοστίσει στον προμηθευτή τους περίπου 3 ευρώ.

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, ότι σκοπός της νέας διοίκησης του Ρήγα Φεραίου, είναι και αυτή με τη σειρά της, όπως και η προηγούμενη, να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Επίσης, σημαντικό είναι να αναφέρουμε για τους φίλους της κυανόλευκης ομάδας του Βελεστίνου από τον Βόλο, πως σε περίπτωση που υπάρξουν σημεία πώλησης των νέων καρτών διαρκείας εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη διοίκηση της ομάδας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις