ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση Ακρόπολης- Δήμητρας

Πορεία αντίθετη ακολουθούν Ακρόπολη και Δήμητρα, με την ομάδα της Ευξεινούπολης να έχει σερί συνεχόμενων νικών, που την έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α‘ ΕΠΣΘ, την ώρα που η ομάδα του Σέσκλου έχει σερί ηττών, το οποίο την έχει φέρει στη μέση της βαθμολογίας.
Για τη μεταξύ τους αναμέτρηση Ακρόπολη- Δήμητρα, που ήταν νικηφόρα για τη φιλοξενούμενη ομάδα (0-3) μίλησαν στο “goalpost.gr” ο Αρχηγός της Δήμητρας Μιχάλης Ανδρωνάς και ο αρχηγός της Ακρόπολης Άκης Χάνος.
Ο Μ. Ανδρωνάς πέρα από την ανάλυση του παιχνιδιού της ομάδας του, εξήρε την προσπάθεια των γηπεδούχων για να γίνει ένα παιχνίδι σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, τοποθετήθηκε για την γενικότερη πορεία της Δήμητρας, αλλά και το πως έχει δομηθεί η ομάδα. Επίσης, απάντησε για το αν η άνοδος αποτελεί στόχο της ομάδας κι αν αυτός ο στοχος είναι εφικτός.
Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της Ακρόπολης μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για το αρνητικό σερί της ομάδας του, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται, ενώ τοποθετήθηκε και για την έλευση του νέου προπονητή Κώστα Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις