Στο 93′ πήρε τη νίκη ο Πιερικός

Από την… Κόλαση στον Παράδεισο βρέθηκε ο Πιερικός ο οποίος στο 93′ με γκολ του Σεχολάρι κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Οι Κατερινιώτες λίγο έλειψε να «πληρώσουν» την αστοχία των πρώτων λεπτών με τους Μηλιώτη και Δαδάκο (δις) να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πρώτοι δίχτυα στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυριώτη.

Ο Πιερικός ισοφάρισε στο 62′ με μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου και μετά το 1-1 πίεσε για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, με την υπομονή του να ανταμείβεται στις καθυστερήσεις όταν ο Σεχολάρι «έγραψε» το τελικό 2-1. Έτσι, οι Κατερινιώτες πήραν το «εξάποντο» ματς, έφτασαν στους 16 βαθμούς και ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Απόλλων παρέμεινε 7ος με 17 βαθμούς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρή (Χαλκιδικής).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Τσιούχας, Αθ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης (89′ Ναρίνογλου), Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (46′ Ντινόπουλος), Δαδάκος (71′ Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Μηλιώτης (76′ Μπατσαράς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Κουλοκτσής (54′ Μβέλε), Τζίλας, Ισούφης (84′ Σταύρου), Κοντοβάς, Κατσιγιάννης, Μυριώτης (76′ Αργυρόπουλος), Κρανιώτης, Τζιμπούκας, Κοτσοβός, Τσιχαράπης.

Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις