“Πεντάρα” για τους Παίδες της ΕΠΣΘ

Χωρίς να δυσκολευτούν,  όπως ήταν αναμενόμενο, οι Παίδες ( K14)  της ΕΠΣ Θεσσαλίας επικράτησαν με 5-0, της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Ευρυτανίας, σε αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο Βασδέκειο,  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η  συγκεκριμένη αγωνιστική ήταν ορισμένη  αρχικά για τις 4 Ιανουαρίου, ωστόσο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, έχει αναβληθεί δύο φορές.

Αναφορικά με την εικόνα της σημερινής αναμέτρησης θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η διαφορά δυναμικού των δύο ομάδων ήταν δεδομένη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στον αγωνιστικό χώρο, με τους “μικρούς” του Αντώνη Μάνδαλου να επικρατούν χωρίς να δυσκολευτούν, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τρία στο δεύτερο μέρος.

Πρόσωπο της ημέρας ο Ζαρίφης, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα πέντε τέρματα. Τον πίνακα των σκόρερ  συμπλήρωσαν οι Νταβλαμάνος και Καραγιαννόπουλος.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Κοκκώνης, Καρβέλης, Δημουλάκης, Μπέκος,Τρίχας,  Μπασαγιάννης, Κύρκος, Κωστούλας, Νταβλαμάνος, Σταυραντώνης, Ζαρίφης
Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κασιούρας, Καραγιαννόπουλος, Κατσαρός, Κουφογεώργος, Οροκλός, Σακατζής,

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Τριανταφυλλόπουλος, Κρασιάς, Δροσίνης, Γραβιάς, Γυφτομήτρος, Κελεσίδης, Τσιγαρίδας, Σερπάνος, Σταμούλης, Πιστιόλης, Μουρτογιάννης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουδουνάς, Μαντέκας, Γιαννιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις