KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ: Τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων

Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της Πανελλήνιας Οργάνωσης στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, στις 20 Δεκεμβρίου. Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούσαν την τρίτη και τελευταία εκπαιδευτική περίοδο του 2018.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του Kyokushinkai karate στην χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης  του Kyokushinkai Karate και ευρωπαϊκού διαιτητή, την  διπλωματούχο Προπονήτρια της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου, Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ καθώς και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, 2 Dan στο Kyokushinkai Karate.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά καθώς είναι ο μοναδικός σήμερα Έλληνας προπονητής και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate και από τους λίγους στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί για την Χώρα μας σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Τόκιο της Ιαπωνίας (στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1987, στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1991 και στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1995). Καθώς και σε 10 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 1986 έως και σήμερα καθώς ο κ. Ιωάννης Στεφάνου αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα στην κατηγορία των ΚΑΤΑ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παγκόσμια Πρωταθλήματα του Kyokushinkai karate πλήρους επαφής και χωρίς κατηγορίες κιλών γίνονται κάθε 4 χρόνια πάντα στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα  προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι Αθλητές: Κατόπης Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Χρήστος, Διαμάντης Κωνσταντίνος, Στεργίου Βασίλης, Αποστόλου Ανάργυρος, Ζωγραφίδης Αλέξανδρος, Μιχαηλίδης Νικόλαος, Στάμου Σμαράγδα, Στάμου Μαργαρίτα, Κορέλης Δημήτριος, Αντάρας Χρήστος, Νύκτας Νικόλαος, Πότσι Χρήστος, Θάνος Χρήστος, Τσομπάνογλου Γιώργος, Κουτρούμπας Βασίλης, Φιλυρίδου Μαργαρίτα, Σουκατζίγια Ανδρέας, Τσουρνάβας Χρυσοβαλάντης 9KYU o αθλητής: Ντίμασι Χρήστος 8 KYU οι αθλητές: Κουτρουμπά Αλεξάνδρα, Γούρναρης Δημήτρης, Ζάχος Δανιήλ 7 KYU οι αθλητές:  Μανια Νικολέτα, Χάνος Γιώργος, Μπουτσιουρής Θωμάς, Τσιμπερίδης Στέργιος, Οικονομίδης Κων/νος, Σανιδάς Πατρίκιος, Σανιδά Νάντια 6 KYU οι αθλητές: Ευθυμίου Αλέξανδρος, Οικονομίδης Κων/νος 4 KYU οι αθλητές: Κατόπης Αθανάσιος, Μανιώτης Άγγελος, Αργύρης Σπυρίδων, Λορδόπουλος Αβραάμ 3 KYU οι αθλητές: Κελαιδώνης Κωνσταντίνος, Πούλιος Θεοφάνης.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου πέραν του ότι είναι εξεταστής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας της Παγκόσμιας και Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1 αυτής που άφησε στον διάδοχό του Kancho Shokei Matsui, ο Ιδρυτής του συστήματος και ο μεγαλύτερος και διασημότερος δάσκαλος της σύγχρονης εποχής του καράτε Sosai Masutatsu Oyama 10 DAN, είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορεί στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου μας να εξετάζονται από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1DAN. Ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος του συστήματος κ. Ιωάννης Στεφάνου εξήγησε στους αθλητές ότι το καράτε βοηθά τον ασκούμενο, τον ετοιμάζει και τον ωριμάζει ως αθλητή του καράτε να φτάσει ψηλά τόσο αγωνιστικά αλλά και σαν μέλος της κοινωνίας μας αξιοποιώντας σωστά τις γνώσεις του αθλήματος τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια, τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή.

Τέλος, τόσο ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου καθώς  η Προπονήτρια κ. Κυριακή Στεφάνου και ο Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Μάριος Στεφάνου εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλή & Ευλογημένη Χρονιά για το 2019 με Υγεία, Χαρά και Αλληλεγγύη. Καθώς και Πολλές Επιτυχίες για την Πόλη μας. Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κ. Κων/νο Μπούρχα με το Ζαχαροπλαστείο <ΜΟΝ ΑΜΙ> για την δωρεάν προσφορά του Μπουφέ με τα υπέροχα γλυκίσματα και το Catering <KASTELI RESTAURANT- EVENTS> για την δωρεάν προσφορά του υπέροχου μπουφέ στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Συλλόγου μας!

Δελτίο Τύπου