Α’ ΕΠΣΘ: Εν αναμονή εξελίξεων στη Σκιάθο!

Αν και το θέμα της διαιτησίας στην αναμέτρηση Σκιάθος- Αγ. Παρασκευή (3-3), επικοινωνιακά δεν σηκώθηκε πολύ ψηλά από την ομάδα του νησιού, η πραγματικότητα είναι ότι οι παράγοντες και γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας της Σκιάθου είναι σε έξαλλη κατάσταση, για να χρησιμοποιήσουμε μια ήπια έκφραση…
Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο τόσο ο Πρόεδρος κ. Γ. Μιτζέλος, όσο και ο Γεν. Γραμματέας κ. Τζ. Καμπουρέλης βρίσκονται στο Βόλο, προκειμένου να έχουν επαφή με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Π. Λασκαράκη, ώστε να του εξιστορίσουν όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως όσα ακολούθησαν της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε περίπτωση που η απογευματινή επαφή δεν έχει την έκβαση που επιθυμούν οι παράγοντες της Σκιάθου, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και της αποχώρησης από το πρωτάθλημα!
Η όλη υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο, με προεκτάσεις σε πολλά επίπεδα κι αναμένουμε πλέον τις επίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης της νησιωτικής ομάδας.
Ωστόσο, η όλη κίνηση των παραγόντων της Σκιάθου δημιουργεί μεγάλη απορία και την πεποίθηση ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει προκύψει, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε διαμαρτυρίες και μάλιστα σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο. Πολύ δε περισσότερο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ως σήμερα και στα τέσσερα χρόνια που ο κ. Γ. Μιτζέλος είναι πρόεδρος του συλλόγου, ποτέ δεν είχαμε από την πλευρά του εντάσεις, ενώ στηρίζει έμπρακτα το έργο της διοίκησης Λασκαράκη και προσπαθεί να αναβαθμίσει την εικόνα του τοπικού  ποδοσφαίρου, όπως συνέβη πέρσι με το φάιναλ φορ πρωταθλήματος Νέων “ΠΡΩΤΕΥΣ CUP” που φιλοξενήθηκε στο νησί με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Επιπρόσθετα, ουδέποτε υπήρξαν διαμαρτυρίες για διαιτησίες. Αντίθετα, είχαμε πάντα μια ήπια και διαλλακτική στάση και πάντα με τη διάθεση προσφοράς από την πλευρά της ομάδας, που είναι η μοναδική που παρέχει διαμονή, διατροφή και μεταφορικά στους διαιτητές, ενώ και οι ομάδες που έχουν φιλοξενηθεί στο νησί κατά κανόνα ευχαριστούν για τη φιλοξενία, έχοντας αλλάξει άρδην η  εικόνα του παρελθόντος…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις