Υπόθεση Τζήλου: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου και για αντιπρόεδρο ΠΑΕ

Με αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας εκδόθηκε βούλευμα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αντιπροέδρου ΠΑΕ αναφορικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου, με αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας είχε εκδοθεί βούλευμα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ενός εκ των υπόπτων στην υπόθεση.

Το βούλευμα είχε εκδοθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας και προβλέπει έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του υπόπτου, ο οποίος είχε ενοικιάσει το λευκό αυτοκίνητο Polo, όπου επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά του ρέφερι.

Πλέον, δόθηκε εντολή και για αντιπρόεδρο ΠΑΕ, ο οποίος φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση και σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι προκειμένου να διαλευκανθεί το θλιβερό συμβάν, το οποίο συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης, 19 Δεκεμβρίου, ο διεθνής διαιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις κουκουλοφόρους, καθώς έβγαινε από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκε από τους γείτονες, και παρέλαβε τον τραυματισμένο Τζήλο – έφερε τραύματα στο κεφάλι και το γόνατο – για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.