Ξεκίνησε επαφές ο Ερασιτέχνης για σχηματισμό προσωρινής διοίκησης

Συνάντηση με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, κ.κ. Γιώργο Καραμίχαλο και Γιάννη Θεοδωρίδη αντίστοιχα, είχε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας, όπου και συζήτησαν σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να προσεγγίσουν κάποιους παλιούς παράγοντες και…

…πρώην μετόχους της ομάδας, έτσι ώστε στη δύσκολη αυτή περίοδο του Ολυμπιακού Βόλου κάποιοι να βγουν μπροστά, σχηματίζοντας προσωρινή διοίκηση μέχρι και την γενική συνέλευση των μετόχων. Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση σήμερα Παρασκευή (20/6). Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη εύχονται να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία, για να γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.
Από τη στιγμή που ενδιαφερθεί κάποιος να αναλάβει την ΠΑΕ θα πρέπει να απευθυνθεί στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει λάβει την εξουσιοδότηση από την παραιτηθείσα διοίκηση να κάνει όλες τις νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες για τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας.
Ο χρόνος, πάντως, πιέζει τον Ολυμπιακό, καθώς θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση σο διοικητικό αδιέξοδο, να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά, η οποία προβλέπεται πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις