Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το ματς με τη Στυλίδα

Με προπόνηση στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Στυλίδα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ράτκο Ντόστανιτς έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Δεμηρτζόγλου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων είναι ετοιμοπόλεμος, όσον αφορά αγωνιστική του κατάσταση, αλλά παραμένει στον “αέρα” η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα, εξαιτίας γραφειοκρατικών ζητημάτων. Οι ιθύνοντες της ομάδας, πάντως, είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας πως το δελτίο του θα είναι έτοιμο μέχρι αύριο.

Κατά τ’ άλλα, εκτός αγωνιστικών πλάνων, ενόψει Στυλίδας, είναι μόνο ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στον Θησέα, στην Αγριά, και θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, διοίκηση και τεχνικό τιμ κινούνται με “σιγή ιχθύος”, προκειμένου σύντομα να υπάρξει η δεύτερη επίσημη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή. Προτεραιότητα, ως γνωστόν, είναι η απόκτηση σέντερ φορ, με τη Νίκη να είναι σε συνεχείς επαφές με αρκετούς υποψήφιους στόχους, με την υπόθεση να “κλείνει” τα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις