Νέα δίωξη στον Κούγια για δυσμενείς δηλώσεις

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Aναπληρωτής Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ.Λαΐνης άσκησε και νέα δίωξη στον γνωστό ποινικολόγο για δυσμενείς δηλώσεις.

Να σημειώσουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εκκρεμότητα η προηγούμενη κλήση του σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το ίδιο παράπτωμα (πήρε αναβολή χθες 17/1 για 24 Γενάρη). Από τη στιγμή δε που είναι υπότροπος, βάσει των άρθρων που του ασκήθηκε η δίωξη (20Α παρ.1, 2, 3γ, δ) κινδυνεύει  από πρόστιμο ακόμη και μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ, μέχρι απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 3-6 μήνες και “απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών (3) μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι (6) μηνών”.  Στις πιθανές ποινές μάλιστα, γίνεται λόγος ακόμα και για αφαίρεση 1 βαθμού (20Α παρ.3γ).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: 

Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κου Α. Κούγια, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ,δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις