Χωρίς Στεφάνοβιτς ο Ολυμπιακός Β. με Μετέωρα

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα. Θυμίζουμε, πως τιμωρημένος είναι ο Κλεβί Κόλα, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση, καθώς εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.
Το δελτίο του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς δεν εκδόθηκε τελικά από την ΕΠΟ (δεν ξεπεράστηκε το θέμα με την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή), με το ντεμπούτο του Σέρβου μέσου με την ερυθρόλευκη φανέλα να μετατίθεται για τις 23 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Στο ίδιο παιχνίδι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Παντελής Ριζογιάννης.
Σήμερα το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Όσον αφορά την ενδεκάδα, θα υπάρξει τουλάχιστον μία αλλαγή, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Συγκεκριμένα, στη θέση του τιμωρημένου Κόλα θα παίξει ο Στάθης Ρόκας. Από εκεί και πέρα δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή, αν και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στον Βασίλη Σαχινίδη και στον Κώστα Φλίγκο, όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.
Στην Καλαμπάκα αναμένεται να ταξιδέψουν αρκετοί φίλαθλοι μεμονωμένα, πέρα από τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών για νίκη επί των Μετεώρων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις