Επιστρέφουν Κοτζαθανάσης και Αγιασιώτης στον Θησέα

Εκτός έδρας αγωνίζεται αύριο Κυριακή ο Θησέας για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγριάς θα αντιμετωπίσει στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα με 0-2 από τη Νίκη και στο αυριανό ματς θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.
Δύο σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Θησέας στο αυριανό παιχνίδι, καθώς ο αρχηγός Νίκος Κοτζαθανάσης και ο Πέτρος Αγιασιώτης εξέτισαν στο προηγούμενο ματς με τη Νίκη την ποινή μίας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί. Στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης και Βαγγέλης Τσιουρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις